Francy

Retail experte | Coach | Lumina practitioner

Ik hou van mijn gezin, lekker eten en mijn katten. Ik kan me helemaal uitleven met mijn schetsblok en je laat me best niet alleen in een plantenzaak. Ik ben een enthousiaste spring in’t veld en overdag neem ik graag iedereen mee op sleeptouw. ‘s Avonds laad ik liefst gewoon mijn batterijtjes weer op. Ik kan dan ook echt genieten van een avondje alleen thuis.

Ervaring
Meer dan 20 jaar werkte ik in Fashion retail waarvan 17 jaar als leidinggevende. Coachen begon bij mij in 2007 toen ik deel nam aan een opleiding “Manager als coach” georganiseerd door mijn toenmalige werkgever. Sindsdien, gebeten door coaching, hielp ik mijn teams hun doelen te behalen door in de eerste plaats te focussen op hun welzijn en persoonlijke motivatie. Gelukkige teams maken gelukkige klanten.

In 2019 startte ik als zelfstandig coach en trainer. Nog steeds werk ik op de zelfde manier, welzijn komt eerst. Ik heb als het ware een zielsmissie en die bestaat eruit mensen een goed gevoel te geven. Als loopbaancoach doe ik dit liefst door mijn klanten bewust te maken van hun potentieel en hun te motiveren de volgende stap te zetten.

Waarom ik graag met jou een loopbaantraject start
Iedereen heeft recht op werkplezier! Ik ga met jou opzoek naar jouw werkgeluk, ik zet jou terug in de spotlight. Met een Lumina Spark analyse krijg je inzichten in je eigenschappen, je potentieel en je valkuilen. Je leert niet enkel jezelf beter te begrijpen, maar ook je relatie met anderen. Met deze vernieuwde inzichten wordt het gemakkelijker te kiezen voor werkplezier.

Mijn Expertise

Retail experte

+20 jaar retail ervaring

OA Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Zara

Coach

BBTC gecertifeerde coach

Loopbaan, Life, Opleidingscoach, NLP practitioner

Lumina practitioner

Gecertificeerde Lumina consulente

Lumina Spark, Select & emotions